Αρχική Σελίδα Νέα

ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΑΜΕΡΙΚΉ 2020 ELA EXPO - έκθεση φωτισμού των οδηγήσεων του Μεξικού - LEPOWER

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η υψηλή αποδοτικότητα Lepower οδήγησε τις ενότητες (180lm/w), χρησιμοποιούμε πολύ για τα προγράμματα φωτεινών σηματοδοτών, η έξοχη φωτεινότητα και η ανταγωνιστική τιμή μας βοηθούν για να κερδίσουν τους περισσότερους πελάτες, τη γρήγορη απάντηση και επαγγελματική εργασία που κάνουν!

—— Rodrigo Γ. από την Ισπανία

Συνεργαστήκαμε για 2 έτη με τον οδηγημένο 170lm/w φωτεινό σηματοδότη. Η αποκτημένη στοιχείο υψηλή μονάδα λούμεν με την τιμή εργοστασίων ήταν τέλεια κοστούμι για το πρόγραμμά μας. Και κρατά το δρόμο μας ως φωτεινότητα όλη την ώρα. Ι το μ εκτιμά στην εργασία τους.

—— Moderhack Τ. από το Μεξικό

Έχω συνεργαστεί με Lepower για περισσότερο από τρία έτη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 ετών με παρείχαν κομμάτια χιλιάδων των ενοτήτων των υψηλών ελαφριών οδηγήσεων αποδοτικότητας, είμαι ευτυχής να εργαστώ με τα λόγω της αξιόπιστης ποιότητας και της ανταγωνιστικής τιμής.   Μια καλή εμπειρία σε με. Ευχαριστίες!

—— Alan Λ. από τις ΗΠΑ

Ο επαγγελματικός φωτισμός, πλούσια εμπειρία, ο πελάτης μου είναι πολύ ικανοποιημένος με τον προβολέα και με εμπιστεύεται περισσότερο.

—— Dinesh Μ. από το Κουβέιτ

Η εντυπωσιακότερη διαταγή είναι ότι ένας από τον πελάτη μου χρειάστηκε το φως σταδίων των οδηγήσεων 1200W, το προσάρμοσαν για με με την πολύ καλή ποιότητα, με βοηθά να κερδίσω και την εμπιστοσύνη και τα υψηλά κέρδη.

—— Mikhail από τη Ρωσία

Ο προβολέας με το σχέδιο λογότυπών μας laster είναι τόσο όμορφος. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι από τα αγαθά. _μας διανομέας είμαι αγοράζω όλο και περισσότερο εκείνος

—— Μορφή Ισπανία του Enrique J.

Το Lepower είναι ο πιό αξιόπιστος συνεργάτης που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να ελπίσουμε για να εργαστούμε με. Η ποιότητα είναι να καταπλήξει και υπηρεσία ακόμα καλύτερα. Η επιθυμία θα μπορούσε να αγοράσει στη σειρά μας από Lepower.

—— Άρθουρ από τη Βραζιλία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΑΜΕΡΙΚΉ 2020 ELA EXPO - έκθεση φωτισμού των οδηγήσεων του Μεξικού - LEPOWER

ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΑΜΕΡΙΚΉ 2020 ELA EXPO - έκθεση φωτισμού των οδηγήσεων του Μεξικού - LEPOWER

Shenzhen Lepower η Opto Electronics Corp., ΕΠΕ.

12 έτη εμπειρίας του προμηθευτή φωτισμού των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, που βρίσκεται σε Shenzhen, Κίνα, μέχρι 300 προσωπικό σε 16,000.00㎡.

Εστιάζουμε στις συσκευές φωτισμού οδών των οδηγήσεων, προβολέας των οδηγήσεων, υψηλός λαμπτήρας κόλπων των οδηγήσεων, φωτισμός σταδίων των οδηγήσεων,

ΠΕΡΑΣΜΈΝΟ CE, ROHS, SAA, DLC, ETL, LM-79, LM-80, IP, IK, ISO: 9001, ISO: 14001 κ.λπ.

όποιοι παρέχουν στο προϊόν των οδηγήσεων 155lm/w υψηλό - οδηγός των ποιοτικών οδηγήσεων, εμπορικό σήμα Meanwell.

 

 

Τώρα είμαστε ευτυχείς να σας προσκαλέσουμε για να περάσουμε από τις στάσεις μας κατά τη διάρκεια 25-27, το Φεβρουάριο του 2020 στην έκθεση φωτισμού του Μεξικού.

Στέκεται: 655.

 

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-12-18 15:41:53 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sophia

Τηλ.:: 86-755-27606866

Φαξ: 86-755-29682900

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)