Αρχική Σελίδα

Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Shenzhen Lepower η Opto Electronics Corp., ΕΠΕ

(Σύντμηση " Lepower Corp», κώδικας αποθεμάτων: 838452) ιδρυμένος το 2008, είναι μια επαγγελματική επιχείρηση φωτισμού των περιεκτικών οδηγήσεων που συμμετέχεται οδηγημένη στη υψηλή δύναμη ενθυλάκωση, οπτικό σχέδιο και η ανάπτυξη λαμπτήρων των οδηγήσεων, έχει τιμήσει ως Κίνα την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, κινεζική πιστωτική εταιρία Πυροβολικό-κατηγορίας και έχει απαριθμήσει TOP 100 στις επιχειρήσεις στη βιομηχανία εφαρμογής φωτισμού των οδηγήσεων της Κίνας.

 

Το Lepower Corp, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής περισσότερων από 16.000 τετραγωνικών μέτρων και το στατικό χωρίς σκόνη εργαστήριο δέκα χίλιος-βαθμού, είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις που ισχυρή ανεξάρτητη ικανότητα Ε&Α και καινοτομίας στη βιομηχανία των οδηγήσεων της Κίνας. Το Lepower Corp έχει διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες τις λύσεις φωτισμού των επαγγελματικών οδηγήσεων.

Το Lepower Corp μαρκάρισε τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης οδηγημένης της υψηλή δύναμη πηγής φωτός, τον υπολογισμό που ο οπτικός φακός, οι ενότητες των οδηγήσεων και οι λαμπτήρες των ειδικών υπαίθριων οδηγήσεων, έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο, και απολαμβάνουν τη μεγάλη φήμη με την επαγγελματική ποιότητά του. Το Lepower Corp πραγματοποιεί αυστηρά ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008, τα περισσότερα προϊόντα έχει περάσει διάφορες δοκιμές από το εξουσιοδοτημένο εργαστήριο, και το αποκτημένο CE, ROHS, lm-80, lm-79, την πιστοποίηση CQC, TUV GS, UL, SAA, CB και γ-κροτώνων. Το Lepower Corp είναι μέλος lsoa της ένωσης ZHAGA.

 

Η κύρια γραμμή προϊόντων μας (όλοι φθάνουν σε 160lm/w):
1. Ενότητες οδηγήσεων: 30W 40W 50W 60W
2. Φωτεινός σηματοδότης οδηγήσεων: 30W-300W
3. Προβολέας οδηγήσεων: 50W-1200W
4. Πλήρης φωτισμός κόλπων οδηγήσεων:

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : LEPOWER

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 31million-35million

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Registered capital: 5,380,000 USD

Factory area: 16,000 ㎡

Product: OEM & ODM service

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων για τις πωλήσεις